Appartementen vlakbij Procchio Fontalleccio

In Procchio a Fontalleccio vinden we veel woningen met verschillende appartementen.

Het Fontalleccio-gebied is groen en staat in direct contact met het mediterrane maquis van Monte Castello, bestaande uit steeneiken, kurkeiken, dennen en aardbeibomen.

Fontalleccio

De plaats Fontalleccio is de eerste die wordt gekust door de zon in Procchio, en ook de eerste die wordt begroet, aan de voet van Monte Castello, een heuvel aan de oostkant van Procchio.

In Fontalleccio vinden we veel condominiums en appartementen te huur voor vakanties op het eiland Elba, de stad Procchio grenst aan de plaats.

Appartementen in Fontalleccio

Veel appartementen bieden verschillende diensten aan, zoals wasmachine, vaatwasser, tuin met tafel voor diners in de tuin en barbecue voor vrolijke zomerbarbecues.

Procchio het naburige dorp

Het dorp Procchio, voorzien van alle voorzieningen, karakteristieke winkels en een grote speeltuin, ligt naast de plaats, ongeveer 400/900 m. van Fontalleccio

Het strand van Procchio ligt het dichtst bij Fontalleccio

Het strand van Procchio bestaat uit fijn zand en ligt op 300 tot 900 m afstand, biedt vele diensten en wordt afgewisseld met het gratis strand en delen van het strand in concessie, uitgerust met verschillende diensten.


Waar is de plaats Fontalleccio met appartementen in Procchio

Als we bij PORTOFERRAIO van boord gaan, volgen we de borden naar PROCCHIO (10 km). Vanuit het centrum van Procchio rijden we 200 meter in de richting van Marciana Marina, aan het einde van de rechte weg slaan we linksaf de Via Fonte al Leccio in, ongeveer 1 km aan onze rechterkant vinden we verschillende appartementen. Aan het einde van de straat, eenrichtingsverkeer, vinden we de Residence Napoleon


Het strand van Procchio 400/900 m van de zee
Land Procchio 300/800 m van het land

Apparatuur en Diensten

Appartementen in
Via Fontalleccio
Procchio Op Het Eiland Elba

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik